how to run a woodgrain pluggin using cura 15.04

Discussion of Ultimaker's open-source Cura software
Post Reply
AnonymousOne
Reactions:
Posts: 1
Joined: May 2nd, 2017, 1:02 pm
3D Printer(s): Anet A8

how to run a woodgrain pluggin using cura 15.04

Post by AnonymousOne » May 2nd, 2017, 3:02 pm

hey everyone, sp printed a jewelry box using the regular filament and it came out great so now im trying to recreate the jewelry box using Woolay D3 filament. i have seen that people are able to make a wood grain look using this product by adjusting the temp while it prints. I downloaded a wood grain plugin for Cura 15.04 and i enter in the temp that i would like to adjust to but the temp never changes while it prints. Ive fairly new to this and would love some help so i can finish this gift before mother days. Thank you in advance for the help

GrueMaster
Reactions:
Posts: 288
Joined: March 15th, 2017, 8:46 pm
Location: Oregon
3D Printer(s): Hictop 3DP-17, Hictop CR-10S

Re: how to run a woodgrain pluggin using cura 15.04

Post by GrueMaster » May 3rd, 2017, 2:48 am

Can you post a link to that plugin?

Post Reply

Return to “Cura”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest